neděle 31. října 2010

Což takhle pórek

V poslední době ulítávám na pórku, nikdy jsem ho moc nemusela, zvlášť tepelně upravenej a třeba v polívce, ten nesnáším, ale jak tak koumám, co jíst k večeři, vykoumala jsem, že je vynikající v pomazánce. Stačí tvaroh nebo cottage, kousek pórku na kousky, lžice hořčice, smícháme a máme výbornou a zdravou večeři. Doporučuju!


4 komentáře:

  1. Tak smíchat cottage s hořčicí mě ještě nikdy nenapadlo! Páni, to musím vyzkoušet. Já porek taky nemusím, ze směcí ho vždycky vyhazuju, zvlášť ty velký kousky :-D Ale ten cottage s hořčicí, to jsi mi nasadila brouka do hlavy :-) To musím vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
  2. JSEM!!! :-)
    A s tím osvěžujícím patnáctkovým pocitem... máš pravdu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Až se ti to namane, určitě ho zkoukni :) Krvárna ani drsňárna to právěže není, ani plytká upířina. Má to filozofickou podstatu, tak ňák, je to hezký film, opravdu :-)

    OdpovědětVymazat